Actuele items najaar/winter 2012

Wat is nieuw dit najaar en komende winter?

Onderstaand een overzicht van 10 items die gespot zijn op de catwalks. Ik heb het heel bewust over actuele items en niet over must-haves (dat bepalen we zelf wel!).

1. Prints. Op blouses, broeken en zelfs jassen vinden we prints terug. Vind je dat teveel van het goede, kun je ook kiezen voor een shawl met print.

2. De kokerrok is terug! Voor een vrouwelijke look. Heb je wellicht het gewicht op het onderlichaam, is een kokerrok een goede optie. Draag er evt. een wat langer vest overheen.

3. Jacquard dessins. Vaak ton-sur-ton gedragen; dus 2 of 3 dessins die iets afwijken in kleur met elkaar gecombineerd. Je bent de broeken vast al in de winkels tegengekomen. Het is weer eens wat anders dan een spijkerbroek.

4. Kledingstukken en accessoires met studs, spijkers, goud en zilverbeslag.
Wel met mate!

5. Zwart leer. Voor broeken, rokken, tops, jurken of jacks.

6. Bordeauxrood! Zorg voor iets van bordeauxrood in jouw garderobe. Schoenen, enkellaarsjes, kleding, poncho whatever! Voor de herfst- en lentetypes is dat warme bordeauxrood (tegen roestbruin aan) heel geschikt. De zomer- en wintertypes kiezen beter voor de braam en bessentinten.

7. Militaire print. Laat een militaire print terugkomen in jouw kleding of in een accessoire. Mooi te combineren met een chique item.

8. Wintertrui zoals in de jaren ’80! Laat die winter maar komen.

9. Broekpak in opvallend fantasiepatroon. Kenzo koos voor fruitdessins, Prada voor moderne ruitenprints. Opvallen zul je zeker!!

10. Plateauzolen onder pumps, enkellaarsjes en laarzen.

Vind je een bepaald item leuk, maar vind je het snel teveel van het goede, denk dan eens aan een accessoire of shawl met bijv. een militaire print of zilver- en/of goudbeslag. Er is volop keus in de webwinkel.

Op mijn Pinterest borden vindt u meer informatie.

follow-me-on-pinterest-button

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Kleurtrend najaar/winter 2012: Verstild (1/4) Verstild Er lijkt een laagje ijs over deze winterkleuren te zijn gelegd. Huidtonen, wit, camels, grijsgroenen, grijsblauw en mauve tinten zien er bevroren uit. Leverkleuren, grijs, […]
  • Kledingtrends voorjaar 2011Kledingtrends voorjaar 2011 4 kledingtrends Er zijn 4 duidelijke trends te onderscheiden op de catwalk. Kubistische invloeden (denk hierbij aan Victor en Rolf). Mixed up. Hierbij worden verschillende stoffen en […]
  • Overslagshirts Slippely Verscheidenheid aan modellen Wie kent de T-shirts (korte of lange mouw), overslagshirts (met of zonder mouw), hemdjes en sjaaltjes van Slippely niet? Het zijn mooie, vormvaste shirts, […]

Aanverwante berichten