Bijpassende tricot sjaaltjes

Verscheidenheid aan mensen, verscheidenheid aan wensen
In mijn werk heb ik in al die jaren wel geleerd dat mensen heel verschillend kunnen zijn. En dat is ook maar goed ook!
Waar de één helemaal blij wordt van een warme wollen wintershawl, krijgt de ander spontaan jeuk bij de gedachte alleen al.

Wol versus tricot
Toch hoeft het éne, het andere niet uit te sluiten!!
Een lekkere warme wollen wintershawl is niet te versmaden en wat denkt u van een soepelvallende lamswollen poncho, maar een wat dunnere tricot shawl heeft ook zeker zijn charmes.

Slippely sjaaltjes
Nieuw in het assortiment dit najaar-/winterseizoen zijn de hemdjes, shirts met lange mouwen en overslagshirts.
Tevens zijn er bijpassende shawltjes te koop in 25 verschillende kleuren waarmee u uw outfit kunt afmaken. De sjaaltjes van Slippely zijn gemaakt van biologische viscose met een beetje lycra en worden gemaakt op een mens- en milieuvriendelijke manier.
Zij dragen daarom het “Made by” label.
Tip: kies een shawltje in de kleur van het hemdje, zodat het kleuraccent terugkomt.

Vanaf nu gedurende het hele jaar te koop
Wanneer ik nl. de kleurenwaaier aan mijn klanten uitleg, wijs ik op bepaalde kleuren die juist hen extra flatteren. Maar we weten allemaal dat die kleuren soms moeilijk te koop zijn, vooral buiten het seizoen.
In de webwinkel van MB Styling kunt u voortaan gedurende het hele jaar door deze hemdjes, shirts en overslagshirts met bijpassende shawltjes bestellen.

Weet u al of u een winter-, zomer-, herfst– of lentetype bent, kunt u op de desbetreffende pagina in de webwinkel kijken voor een overzicht welke T-shirts, overslagshirts, hemdjes en bijpassende shawls voor u geselecteerd zijn.

Veel plezier bij het samenstellen van uw outfit. Mocht u hierbij hulp willen hebben, laat het me weten.

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Overslagshirts Slippely Verscheidenheid aan modellen Wie kent de T-shirts (korte of lange mouw), overslagshirts (met of zonder mouw), hemdjes en sjaaltjes van Slippely niet? Het zijn mooie, vormvaste shirts, […]
  • Slippely hemdjes Verscheidenheid aan modellen van de Slippely hemdjes Wie kent de shirts (korte of lange mouw), overslagshirts (met of zonder mouw), hemdjes en sjaaltjes van Slippely niet? Het zijn […]
  • Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022 Wat zijn de Pantone trendkleuren lente-zomer 2022? Zoals ieder voor- en najaar heeft Pantone, het Amerikaanse toonaangevende kleurhuis, weer 10 kleuren gelanceerd. Daarnaast ook nog vijf […]

Aanverwante berichten