Verschillende modellen maar wat kiezen we??
Er is een enorme keuze in enkellaarsjes en stoere boots.
Je kunt kiezen voor een enkellaarsje in een opvallende kleur, een zogn. accentkleur of kiezen voor een neutrale basiskleur zoals bruin, zwart, donkerblauw of taupe.
Tip: door te kiezen voor een neutrale basiskleur in bijvoorbeeld de kleur van jouw broek, verleng je optisch jouw benen. Door juist te gaan voor een meer opvallende kleur, gaat het oog naar het laarsje en maak je een statement maar verkort je optisch jouw been. Aan jou om daar een keuze in te maken.

Pumps
Zijn er in vele kleuren, in lak, suéde of leer. Je ziet pumps met of zonder plateau onder de zool.
Tip: Heeft een pump een (te) hoge hak maar ook een plateau, kun je de hoogte van dat plateau eigenlijk af halen van de hakhoogte. Dan lijkt de hak dus hoger dan dat hij in werkelijkheid is. Dat valt dan weer mee!!
Pumps worden super vrouwelijk door toevoeging van strikken.

De veterschoen
De veterschoen krijgt gezelschap van de hoogfront schoen. Dit is een schoen die wat hoger is dan een gewone schoen maar niet tot aan de enkel rijkt.

Lange laarzen
Bij de lange laarzen is de belijning belangrijk. Zij blijven als basis, zeker aanwezig. Tip: Als een lange laars aansluitend aan het been is, oogt het been slanker dan bij een laars die zogezegd “naar beneden zakt”.

Belijning
Naast de ronde leest is de carré-leest aan een come-back toe.
Die past perfect in het retro sfeertje waarin de jurk een belangrijke plaats inneemt. Bandschoentjes passen ook mooi in dat plaatje.
Zie ook mijn vorige blog over de kleurtrend Retro.
We zien veel details uit de klassiek Engelse stijl, zoals croco, brogues (klassieke veterschoen met gaatjes) en franjes.

Kleuren
Roest, oranje, oker, cognac, groen, rood, bordeaux, blauw, taupe, bruin en zwart zijn de kleuren voor dit najaar/winter seizoen. Dus dat belooft alles behalve saai te zijn!

Kijk in de webwinkel voor een mooie bijpassende shawl.

 

 

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Persoonlijke kleurenanalyse Persoonlijke kleurenanalyse. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd waarom de ene kleur u beter staat dan de andere kleur? Of waarom u een bepaalde kleur prettig vindt om te dragen en een […]
  • Silkroute shawlsSilkroute shawls Wie zitten er achter het bedrijf Silkroute shawls? In 1975 is het bedrijf opgericht en inmiddels zit de tweede generatie (2 dochters) in het bedrijf. Het is een Nederlands bedrijf wat […]
  • Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022 Wat wordt het dit voorjaar? Zoals ieder voor- en najaar heeft Pantone, het Amerikaanse toonaangevende kleurhuis, weer 10 kleuren gelanceerd. Daarnaast ook nog vijf neutrale kleuren ofwel […]

Aanverwante berichten