slippely shirts najaar winter 2019
| | | |

Slippely najaars-/winterkleuren 2019

De najaars-/winter kleuren zijn:

Porto, Caramel, Violet, Mandarin, Butterscotch en Coffee. Dark Brown, Dark grey, Smaragd, Galapagos green en Plum zijn kleuren die er al eerder waren en die weer aan de collectie zijn toegevoegd.
Dus dit zijn meer nieuwe kleuren dan gebruikelijk.

Het zijn dit keer mooie gedempte najaars-/winter kleuren met een overwegend warme ondertoon.

De grote verscheidenheid aan kleuren en modellen.

Zeg je Slippely, dan denk je aan de grote variëteit  aan kleuren. Vandaar dat er ook zoveel nieuwe kleuren aan de najaars-/wintercollectie zijn toegevoegd.
Ik denk dat er geen merk te vinden is die zoveel verschillende, actuele kleuren in haar collectie heeft.
Voor jou betekent dit dat je altijd wel een shirt vindt wat past bij jouw outfit, voorkeur en kleurtype.

De werkwijze van Slippely

De firma Slippely werkt met een standaardpakket aan kleuren wat altijd bevoorraad wordt.
Dit zijn de basiskleuren zoals zwart, navy, wit, ecruantraciet melee, moonlight, billy jeans, silver, chili pepper, humus , hunter green, petrol en zo nog een aantal kleuren.
Ieder seizoen komen daar een aantal trendkleuren bij en verdwijnen reeds bestaande kleuren ook weer.

De nieuwe najaars-/winter kleuren 2019

Ik weet niet of jij je al bent gaan oriënteren op de najaarsmode maar je ziet heel veel bruinen, rood, oranje en geel tinten.

Met deze nieuwe Slippely najaarskleuren kun je dus goed combineren.

Dit zijn de nieuwe najaarskleuren:

 1.  Porto: Een krachtige, donkerrode kleur. Laat zich goed combineren met de herfstkleuren die we nu zoveel zien. Heb je het advies gekregen om contrast in jouw kleding aan te brengen? Dan combineer je deze kleur met Moonlight of ecru. Houd je meer van ton sur ton combinaties? Combineer deze kleur Porto dan met de rode kleur Chili Pepper. Heel verrassend!
  Deze kleur is verkrijgbaar in het basishemdje 17733 en het basisshirt met lange mouw 17730.
 2. Smaragd: Een kleur die op veler verzoek terug in de collectie is gekomen.
  Een diepe, koele groene kleur. Hoewel het een koele kleur is zie je hem veelvuldig gecombineerd worden met de herfstkleuren. Heb je groene ogen? Dan zal deze kleur Smaragd je goed staan en jouw groene oogkleur versterken.
  De kleur Smaragd is verkrijgbaar in het basisshirt met lange mouw 17730 en het basishemdje 17733.
 3. Butterscotch: dit is de gele tint van dit seizoen. Neigt al wat naar oranje. Zagen we jaren geen geel in de mode; de laatste seizoenen zien we geel in allerlei nuances. Dit keer dus een heldere, warme geel. Prachtig in combinatie met de voorgaande “herfst”kleuren en Dark Brown, Petrol en Smaragd.
  Deze kleur wordt uitgevoerd in het shirt met vleermuis mouw 17063 en het shirt 17067 met driekwart mouw.
 4. Plum: Deze paarstint is eerder al eens langsgekomen. Prachtige diepe, koele, winterse kleur. Mooi wanneer je grijs haar hebt.
  Deze Plum kleur is verkrijgbaar in het shirt met driekwart mouw 17067 en het shirt met driekwart mouw met vleermuismouw 17063.
 5. Coffee: Ofwel camel kleur.
  Ook weer mooi in combinatie met de andere herfstkleuren.
  Voorgaande jaren was het heel moeilijk om zelfs maar een bruine tas of schoenen te vinden. Gelukkig zien we bruin weer volop; Dark Brown, Caramel en Coffee.
  Heb je bruin haar en/of bruine ogen? Dan zijn dit kleuren die je mooi staan!
  De kleur Coffee is verkrijgbaar in het shirt met lange mouw 17730.
 6. Mandarin: een fel oranje kleur. Ook weer een kleur waar voorgaande seizoenen moeilijk aan te komen was. Nu zien we volop geel/oranje/rode kleuren. Mooi in combinatie met de herfstkleuren maar ook met Dark Grey en bijvoorbeeld Smaragd.
  Deze kleur is verkrijgbaar in het basismodel met lange mouw 17730 en het basishemdje 17733.
 7. Violet: koele kleur die afwijkt van de rest van de kleuren. Mooie kleur voor de zomer- en wintertypes en enkele herfsttypes. Mooi in combinatie met Dark Brown, Dark grey, en Black.
  Deze Violet kleur is verkrijgbaar in het basisshirt met lange mouw 17730 en het basishemdje 17733.
 8. Caramel: Je zou deze kleur ook Cognac kunnen noemen. Prachtige warme kleur! Ook weer goed te combineren met de herfstkleuren van dit najaars-/winterseizoen. Ikzelf heb in mijn interieur een bank en stoelen in deze kleur en gecombineerd met de kleur Petrol en Butterscotch voor de houten vloer. Deze combinatie zou ook heel goed kunnen in een outfit, zeker voor het herfst- en of lentetype.
  Deze kleur is verkrijgbaar in het basismodel met lange mouw 17730 en het basishemdje 17733.
 9. Dark Grey: Deze mooie grijstint is ook terug van weggeweest. Onmisbaar vooral voor het zomer- en wintertype. Wanneer je grijs haar hebt is dit een hele mooie basiskleur voor je.
  Dark Grey is een grijstint met een blauwe ondertoon dus mooi in combinatie met jeans.
  Deze kleur Dark Grey is alleen verkrijgbaar in het basisshirt met lange mouwen 17730.
 10. Dark Brown: Last but not least. Blij dat deze kleur terug is. Heb je bruine ogen of bruin haar? Dan is donkerbruin een hele goede basiskleur voor je. Mooi in combinatie met de herfstkleuren die we veel zien.
  Dark brown is verkrijgbaar in het basismodel met lange mouw 17730.

Buiten deze 10 nieuwe voorjaarskleuren zijn ook in het hemdje model 17733 alle bestaande kleuren weer aangevuld en is er nu keuze uit maar liefst 36 kleuren!
Ook in het shirt met lange mouw model 17730 zijn alle kleuren aangevuld en kun je kiezen uit 25 actuele kleuren.
Ook de crêpe viscose modellen 17067 en 17063 zijn alle kleuren weer verkrijgbaar in alle maten.
Het shirt met tulphals is ook aangevuld in alle kleuren en maten.

Vind je dit wel heel veel keus? Ik adviseer je graag over wat een geschikte kleur is voor je. Of twijfel je over de maat? Bel of mail me.

Misschien ook leuk .....

 • Slippely shirt 17067Slippely shirt 17067 Slippely biedt een breed scala aan shirts waaronder het model 17067 dat in 39 verschillende kleuren en maten tot XXL verkrijgbaar is. Dit shirt is gemaakt van 93% crêpe viscose, een […]
 • Slippely shirt model 17063Slippely shirt model 17063 Favoriet van velen! Slippely heeft een uitgebreide collectie shirts, variërend in halswijdte, mouwlengte, shirtlengte en niet te vergeten de enorme variëteit in kleuren. Dat is natuurlijk […]
 • Slippely voorjaars-/zomerkleuren 2020Slippely voorjaars-/zomerkleuren 2020 De voorjaars-/zomer kleuren zijn: Hibiscus, Baby Blue, Rose Petal, Golden Ochre, Grass en Pistache zijn de nieuwe Slippely voorjaarskleuren. Silver en Yellow zijn kleuren die er al eerder […]

Aanverwante berichten