Slippely shirt 17063
|

Slippely shirt model 17063

Favoriet van velen!

Slippely heeft een uitgebreide collectie shirts, variërend in halswijdte, mouwlengte, shirtlengte en niet te vergeten de enorme variëteit in kleuren.
Dat is natuurlijk top maar maakt kiezen ook moeilijk.
Daarom ga ik steeds een type shirt uitlichten in mijn volgende blogs.
Deze keer het Slippely shirt 17063

Wat maakt dit Slippely shirt 17063 zo bijzonder?

 • Het shirt 17063 is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL.
 • De samenstelling van het shirt is 93% crêpe viscose en 7% elastan.
  Crêpe viscose is een natuurproduct. Het wordt gemaakt van de houtcellulose van de berk. Elastan wordt aan de viscose toegevoegd voor de vormvastheid van het shirt. Daardoor behoudt het materiaal zijn vorm.
 • Dit model heeft vleermuis mouwen en loopt taps toe naar de heup.
 • Het shirt heeft een 3/4 mouw.
 • Een hoge, ronde hals.
 • Het shirt is ruimvallend.
 • Was voorschrijft: wassen op 30 graden, ophangen op een hangertje. Niet in de droger en ook strijken is niet nodig.
  Vanaf het hangertje kun je het shirt weer dragen. Wat wil je nog meer?
 • Enige nadeel; ik vind dit shirt minder geschikt om ergens onder te dragen bijvoorbeeld onder een vest of jasje door de vleermuis mouwen. Je kunt dit shirt wel heel leuk dragen in combinatie met een los hangende sjaal!

Buikje verdoezelen.

Na een jaar waarin we veel thuis hebben gezeten, zijn bij mij in ieder geval de kilo’s er wil aan gaan zitten!
Dus is het niet zo raar dat je een buikje gekweekt hebt. Mocht dat zo zijn, is dit een prima shirt voor je omdat het ruimvallend is en dus over jouw buikje valt. Het tekent nergens af.
Heb je een O-figuur (gewicht rond de taille) dan is dit een heel geschikt model voor je maar heb je een recht figuur, dan is dit ook een goed model doordat de rechte lijn onderbroken wordt door de vleermuis mouw.
De 3/4 mouw maakt slanker dan een lange mouw.

Kleuren te kust en te keur.

Dit Slippely shirt 17063 is inmiddels zo populair dat het momenteel verkrijgbaar is in maar liefst 34 verschillende actuele kleuren!
De basiskleuren waar je uit kunt kiezen voor dit naraar- winterseizoen zijn: black, navyécru, wit, moonlight, humus, silver, galapagos green, ultramarin green, strong blue, estate blue, blue ashes, baby blue, plum, grape wine, samba en chili pepper.
De accentkleuren zijn: green ash, mint green, dill, grass, pastel turquoise, orchid pink, amathyst, pastel yellow, illuminating (helder geel), golden ochre, lemon curry, marigold, butterscotch, raspberry sorbet en violet.

Twijfelt je over de kleur of maat? Mail me en ik help je graag?
In de webshop vind je Slippely shirt 17063 in alle beschikbare kleuren.

button-naar-Slippely shirts

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

 • Slippely shirt 17067Slippely shirt 17067 Shirt uit duizenden! Slippely heeft een uitgebreide collectie shirts, variërend in halswijdte, mouwlengte, shirtlengte en niet te vergeten de enorme variëteit kleuren. Dat is natuurlijk […]
 • In between seasons…In between seasons… Wat zal ik eens aandoen? Nu de zomer overgaat in de herfst is het overdag nog best warm maar de ochtenden en ook de avonden worden dan al frisser en vochtiger. In jouw kledingkast hangt […]
 • Wat maakt jou nou zo bijzonder?Wat maakt jou nou zo bijzonder? Jouw eigen uiterlijke kenmerken Wanneer je bij me komt voor een persoonlijke kleuranalyse neem ik jouw oogkleur, haarkleur en huidskleur op.Ook bij de Gratis Online Kleuranalyse laat ik je […]

Aanverwante berichten