Sinterklaas is weer in het land

O, kom maar eens kijken op de speciale Sinterklaas pagina in de webshop.
Voor ieders portemonnee heb ik leuke cadeautjes uitgezocht.
Mocht jij bang zijn dat je iemand een cadeau geeft wat achteraf niet in de smaak valt, dan is dat geen enkel probleem want standaard geven wij jou de garantie “niet goed, geld terug”.
We verlengen het termijn zelfs naar 30 dagen.

Naar de Sinterklaaspagina

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Yakwol sjaal ofwel omslagdoek uit NepalYakwol sjaal ofwel omslagdoek uit Nepal Handgemaakte Yakwol sjaal annex omslagdoek uit Nepal Nieuw in de webshop: Fair Trade handgemaakte sjaals ofwel omslagdoeken.  Doordat deze sjaals handgemaakt zijn, zijn het unieke […]
  • Kerstmis 2011Kerstmis 2011 Terwijl ik deze blog schrijf, dwarrelen de sneeuwvlokken neer. Hier in het zuiden is de laatste dagen zeker 30 tot 35 cm sneeuw gevallen. Als ik door het bos loop met mijn hond, geniet ik […]
  • Ruim assortiment Slippely shirts Kies jij voor een Slippely hemdje of Slippely shirt met korte, 3/4 mouw of lange mouw? Omdat er zo'n groot aanbod is in basis Slippely shirts en hemdjes, kan ik me voorstellen dat hierdoor […]

Aanverwante berichten