Slippely shirts is overgenomen.

Het is tijd voor een nieuw blog over Slippely shirts en Slippely hemdjes. Er is veel gebeurd de laatste maanden. Slippely shirts is overgenomen door de firma CB Company. En met andere stuurlui zal een andere koers gevaren worden maar daarover later meer.

button naar Slippely shirts

Uitbreiding assortiment Slippely shirts.

In mijn webshop heb ik een forse uitbreiding gedaan. Ik sta achter het merk Slippely, ik heb veel vaste klanten voor de hemdjes en shirts in mijn webshop en ik wil het grootste online verkooppunt zijn van Slippely.

De Slippely hemdjes in het assortiment zijn:

Het Slippely shirt mouwloos.

De Slippely shirts met korte mouw zijn:

De Slippely shirts met 3/4 mouw zijn:

De Slippely shirts met lange mouw zijn:

Zo is er voor ieder wat wils. Ik help u graag bij uw keuze.
Mail me met uw vragen; dan komen we er samen uit.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Ruim assortiment Slippely shirts Kies jij voor een Slippely hemdje of Slippely shirt met korte, 3/4 mouw of lange mouw? Omdat er zo'n groot aanbod is in basis Slippely shirts en hemdjes, kan ik me voorstellen dat hierdoor […]
  • Slippely shirt 17067Slippely shirt 17067 Shirt uit duizenden! Slippely heeft een uitgebreide collectie shirts, variërend in halswijdte, mouwlengte, shirtlengte en niet te vergeten de enorme variëteit kleuren. Dat is natuurlijk […]
  • Slippely hemdje 17733 Ik was meteen om Ongeveer 8 jaar geleden tijdens een regenachtige vakantiedag in Zandvoort, besloot ik om een dagje naar Amsterdam te gaan en wel naar het Wold Fashion Center. Vrij snel […]

Aanverwante berichten