Ruim assortiment Slippely shirts

Kies jij voor een Slippely hemdje of Slippely shirt met korte, 3/4 mouw of lange mouw?

Omdat er zo’n groot aanbod is in basis Slippely shirts en hemdjes, kan ik me voorstellen dat hierdoor de keuze ook moeilijker wordt.
Slippely hemdjes en Slippely shirts zijn verkrijgbaar in de viscose en de katoenen kwaliteit.

button naar Slippely shirts
De Slippely shirts zijn leverbaar met een korte mouw, een driekwart mouw of een lange mouw en in de maten S, M, L en XL en in de katoenen uitvoering zelfs in de maat XXL!

Slippely hemdjes

Slippely hemdjes zijn momenteel verkrijgbaar in 40 actuele kleuren.
Draag jouw hemdje onder een vest, blouse of jasje.
Door de mooie lage rug uitsnijding, kun je het Slippely hemdje tijdens de zomermaanden ook solitair dragen. Tijdens de wintermaanden draag je een Slippely hemdje i.p.v. een lingerie hemdje. Wanneer er een randje van het hemdje zichtbaar is, zorgt dit voor een kleuraccent.
Voor bijvoorbeeld dames die tijdens een kleurenanalyse het advies hebben gekregen om contrast aan te brengen in de kleding is het een mogelijkheid om een randje van het hemdje onder een shirt of blouse uit te laten komen zodat het gewenste kleurcontrast ontstaat.

Slippely shirts.

 • Uiteraard is een Slippely shirt met korte mouw koeler tijdens de zomerperiode dan een Slippely shirt met lange mouw.
  Tip: Wil jij jouw boezem wat groter laten lijken dan is een korte mouw een optie omdat je hiermee een horizontale lijn creëert op borsthoogte.
 • Een Slippely shirt met 3/4 mouw wordt vaak als prettig ervaren door dames boven een bepaalde leeftijd omdat hierdoor de losser wordende bovenarmen bedekt worden.
  Tip: Met een 3/4 mouw doorbreek je juist de horizontale lijn op borsthoogte en laat je jouw boezem juist kleiner lijken.
 • Een Slippely shirt met lange mouw zorgt voor een kleuraccent wanneer de lange mouw onder een vestje of jasje uitkomt.
  Tip: je creëert lengte op het bovenlichaam waardoor het bovenlichaam langer lijkt.
  Heb je een A-figuur met in verhouding bredere heupen, leg je juist het accent op de in verhouding bredere heupen doordat hier een horizontale lijn ontstaat.

Zo is er voor iedereen wil een geschikt Slippely shirt voorhanden.
Raadpleeg mijn website voor het actuele aanbod in kleuren en de beschikbaarheid in maten.
Bel me of mail me gerust wanneer u vragen heeft omtrent de Slippely shirts en Slippely hemdjes.

Op Pinterest heb ik een bord aangemaakt voor Slippely shirts en Slippely hemdjes.

button naar Slippely shirts

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

 • Slippely katoenen en viscose shirts. Kiest u voor een katoenen of viscose Slippely shirt? Slippely viscose en katoenen shirts zijn verkrijgbaar in 55 kleuren die per seizoen variëren. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar in […]
 • Slippely shirts Slippely shirts is overgenomen. Het is tijd voor een nieuw blog over Slippely shirts en Slippely hemdjes. Er is veel gebeurd de laatste maanden. Slippely shirts is overgenomen door de […]
 • Slippely shirt 17730 Mijn uitgangspunt. Toen ik ongeveer 7 jaar geleden met de verkoop van Slippely shirts begon, was dit Slippely shirt 17730 het model waarmee ik startte. Een goed basismodel in 4 maten in […]

Aanverwante berichten