| | |

Voorjaarskleur Snorkel blue

Voorjaarskleuren.

Vorige week heb ik een blog geschreven over de 10 voorjaars-/zomerkleuren die door het Amerikaanse kleurhuis Pantone zijn geselecteerd.
Mijn bedoeling is nu om iedere keer één kleur te belichten, aan te geven voor wie deze kleur geschikt is en ook een combinatie te maken van een sjaal met een Slippely shirt in die betreffende kleur.
In dit blog is de kleur Snorkel blue aan de beurt.

Snorkel blue.

Snorkel blue is een neutrale kleur.
Een neutrale kleur wil zeggen dat zowel de mensen met een warme als de mensen met een koele ondertoon, deze kleur kunnen dragen.
Wanneer in een kleur de warme ondertoon overheerst en er dus meer geel aan toegevoegd is, spreken we van een warme kleur.
Wanneer de koele ondertoon overheerst en er dus meer blauw aan toegevoegd is, spreken we van een koele kleur.
Bij de kleur Snorkel blue is deze verhouding 50/50.
Snorkel blue kan dus gedragen worden door zomertypes, lentetypes, herfsttypes zowel als wintertypes.

Sjaal en shirt in Snorkel blue.

Het Nederlandse sjaal merk Moment by Moment heeft een sjaal uitgebracht in Snorkel blue en dat is de viscose sjaal Ellen en heet Deep blues.
Deze sjaal combineert goed met de Slippely kleur Billy jeans.
De kleur Billy jeans is verkrijgbaar in een viscose uitvoering met korte mouw (17732) of een katoenen uitvoering met 3/4 mouw (00199).
De kleur Snorkel blue combineert goed met tal van kleuren zoals bijvoorbeeld lichtblauw, wit, écru, cementkleur, rood, jeans en grijs.
De sjaal zowel als het Slippely shirt zijn uiteraard te bestellen in de webshop.

Naar-de-shawls

 

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Wat maakt een BeckSöndergaard sjaal nou zo speciaal?Wat maakt een BeckSöndergaard sjaal nou zo speciaal? En wie is BeckSöndergaard eigenlijk? BeckSöndergaard is een Deens accessoirelabel dat opgericht is in 2003 door de dames Anna Sondergaard en Lis Beck. De beide dames ontwerpen sjaals met […]
  • Ik heb al zoveel sjaals. Herken jij dat? Dit hoor ik namelijk weleens van klanten. Begrijpelijk want sjaals zijn een populair accessoire en bijna niet meer weg te denken uit je garderobe. Met een sjaal kun je met […]
  • Yakwol sjaal ofwel omslagdoek uit NepalYakwol sjaal ofwel omslagdoek uit Nepal Prachtige handgemaakte sjaals van wol, katoen en acryl uit Nepal. Deze sjaals zijn online verkrijgbaar in meer dan zestig verschillende, actuele kleuren. Ik help je graag bij jouw keuze.

Aanverwante berichten