|

Mijn doelgroep laten stralen.

Wat doe jij tegenwoordig??

Laatst kwam ik iemand tegen met wie ik 30 jaar geleden samen de HAVO doorlopen heb.
De vraag die me gesteld werd was: “wat doe jij tegenwoordig”?
Ik antwoordde: “ik laat vrouwen van 45+ stralen na veranderingen in hun leven”.
Die persoon moest daar even over nadenken….

Waarom vrouwen van 45+?

Omdat ik mezelf in die groep schaar en ik dus precies weet waar de pleziertjes maar ook waar de pijntjes zitten.
Als mijn dochter van 20 jaar, 3 avonden uitgaat en laat naar bed gaat zie je helemaal niets aan haar.
Daar kom ik op 52-jarige leeftijd niet meer mee weg.
En zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen.

Wat voor veranderingen?

Dat kan van alles zijn. Alles wat op jouw pad kan komen rond die leeftijd.
Dan moet je denken aan lichamelijke veranderingen hetgeen verband houdt met de overgang, het grijs worden en de zwaartekracht die het gaat winnen.
Maar ook veranderingen in de leefomgeving bijvoorbeeld doordat kinderen het huis uitgaan en alles wat daarbij komt kijken.
Ontslag of verandering van baan, echtscheiding, ziekte of overlijden van partner of ouders.
Dat zijn allemaal omstandigheden die je uiteraard beinvloeden.

Poeh, poeh!!

Is het dan alleen maar kommer en kwel? Nee, integendeel.
Verlang ik terug naar toen we samen op de HAVO zaten en alles nog voor ons hadden?
Nee hoor, ik merk dat ik me met al mijn levenswijsheid veel zekerder voel dan toen ik 20 was en dat ik nu een hele andere kijk op de dingen heb en juist kan genieten van bijvoorbeeld een wandeling met de hond.
En dat zorgt ervoor dat ik straal!

Kan ik jou ook laten stralen?

Ik denk het wel.
Ik ben niet iemand die op psychisch vlak met jou gaat werken.
Daar zijn anderen beter in maar ik kijk naar de uiterlijke kenmerken en daar gaan we samen mee aan de slag want ook al heeft jouw lichaam veranderingen ondergaan en ben je inmiddels misschien grijs, stralen en je lekker voelen in jouw lichaam is zeker mogelijk.
De kunst is eigenlijk om op deze veranderingen in te spelen door voor andere kleuren te kiezen dan je gewend was of de make-up anders aan te brengen of een andere kledingkeuze te maken.
Ik help je daarbij.

Naar de kleuranalyse

 

 

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Persoonlijke kleurenanalyse Persoonlijke kleurenanalyse. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd waarom de ene kleur u beter staat dan de andere kleur? Of waarom u een bepaalde kleur prettig vindt om te dragen en een […]
  • Wat is de beste tijd voor een kleurenanalyse?Wat is de beste tijd voor een kleurenanalyse? Beter in de winter of juist in de zomer? Dit is een vraag die mij herhaaldelijk gesteld wordt. Tijdens een kleurenanalyse kijk ik naar de huid, haar en ogen en baseer daar de kleuren op […]
  • Kosten per keer principeKosten per keer principe Wat is dat nu weer; kosten per keer principe? Dat wil simpelweg zeggen dat je voor jezelf bepaalt wat de aanschafprijs van een kledingstuk is geweest en hoe vaak je het gedragen hebt en […]

Aanverwante berichten