Oude liefde roest niet!

Terug van weggeweest.

Een scheiding, overlijden van een dierbare, een ziekbed, ontslag ed. kunnen reden zijn om eens even een stapje terug te doen en goed bij jezelf na te gaan wat je nu echt belangrijk vindt.
Bij mij was dat een ziekbed. 10 augustus jl. werd ik getroffen door een Taco Shubo aanval (vergelijkbaar met een hartinfarct). Bij een hartinfarct zijn ader(s) verstopt geraakt en sterft dat gedeelte van het hart af.
Bij een Taco Shubo aanval is de hartspier verkrampt maar dat kan, na verloop van tijd weer volledig herstellen. Ik heb dus heel veel geluk gehad!!

Hoe nu verder??

Gedurende mijn ziekbed ben ik voor mezelf gaan bepalen wat ik nu echt leuk vind om te doen en wat mij dus energie geeft en anderzijds wat energie vraagt.
Zo kwam ik uit bij mijn oude liefde, de naaimachine en gelukkig was hij niet verroest!
Door mijn drukke werkzaamheden van afgelopen jaren was het zelf maken van mijn kleding naar de achtergrond verschoven en kocht ik confectiekleding.
Dat lijkt eenvoudig maar dat resulteerde nog weleens in een eindeloze zoektocht naar net dat ene modelletje in die ene kleur wat ik in mijn hoofd had.
Soms vond ik het gelukkig maar soms ook niet.

Een eigen kledingstijl.

Onder tijdsdruk kocht ik weleens een kledingstuk wat het nét niet was……
Jammer, want een eigen kledingstijl en daar trouw aan blijven, is zó belangrijk!!
Dat bén je namelijk; daar voel je jezelf prettig bij en dat laat je zien aan de buitenwereld.
Tegenwoordig trek ik me weer terug op mijn zolderkamertje met “mijn oude liefde” en rollen de kledingstukken onder de naaimachine vandaan.
Trouw aan mijn kledingstijl, trouw aan mezelf!
En ik krijg er toch een energie van!!!

Persoonlijk kledingstijladvies.

Vind jij het moeilijk om kleding te vinden die bij je past bijv. omdat jouw figuur verandert is, omdat je zelf verandert bent onder invloed van een scheiding, ontslag of ziekbed?
Dan is het misschien tijd voor een persoonlijk kledingstijladvies.
Samen kijken we welke kledingstijl bij jou past bijv. sportief, klassiek, romantisch, casual of excentriek.
Daarna bepalen we jouw lichaamsvorm en aan de hand van deze gegevens, adviseer ik je waar accenten te leggen en hoe je dit kunt bereiken door gebruik van belijningen, kleuren, stoffen ed.
Natuurlijk is het leuk om modetrends te volgen, maar niet klakkeloos. Weet wat bij jou past en wat je flatteert en maak zo jouw keuzes!

Op mijn Pinterest borden vind je inspiratie voor de verschillende kledingstijlen.

 

 

 

 

 

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Slippely shirts in viscose en katoenen kwaliteit Slippely shirts en hemdjes Velen van jullie hadden de weg al gevonden naar de viscose Slippely hemdjes en shirts. Deze basisshirts zijn verkrijgbaar in korte mouw, 3/4 mouw en lange mouw […]
  • Kleurtrend najaar/winter 2012: Verstild (1/4) Verstild Er lijkt een laagje ijs over deze winterkleuren te zijn gelegd. Huidtonen, wit, camels, grijsgroenen, grijsblauw en mauve tinten zien er bevroren uit. Leverkleuren, grijs, […]
  • Overslagshirts Slippely Verscheidenheid aan modellen Wie kent de T-shirts (korte of lange mouw), overslagshirts (met of zonder mouw), hemdjes en sjaaltjes van Slippely niet? Het zijn mooie, vormvaste shirts, […]

Aanverwante berichten