Slippely shirts in viscose en katoenen kwaliteit

Slippely shirts en hemdjes

Velen van jullie hadden de weg al gevonden naar de viscose Slippely hemdjes en shirts.
Deze basisshirts zijn verkrijgbaar in korte mouw, 3/4 mouw en lange mouw in de maten S, M, L en XL.button naar Slippely shirts

Nu, als uitbreiding op het toch al uitgebreide assortiment, zijn de Slippely shirts naast de bekende viscose kwaliteit ook te koop in de katoenen kwaliteit in genoemde mouwlengtes en maten.

Waarom Slippely shirts en hemdjes?

Wanneer ik mijn klanten de kleurenwaaier uitlegde na afloop van een kleuradvies en ik bepaalde kleuren adviseerde te gaan aanschaffen, hoorde ik vaak; “ja, maar die kleur moet ik maar zien te vinden”. Dat is inderdaad niet altijd eenvoudig.
Dat is meteen de reden waarom ik voor Slippely shirts en hemdjes heb gekozen. Slippely werkt nl. met 55 kleuren die variëren afhankelijk van het voorjaar/zomerseizoen en het najaar/winterseizoen. Onderstaand de Slippely kleuren voor dit najaar/winterseizoen 2013. Dus daar zitten zeker enkele kleuren tussen waarna u op zoek bent.

Katoenen Slippely shirts en hemdjes.

Omdat Slippely de shirts op een mens- en milieuvriendelijke manier wil produceren, worden deze shirts en hemdjes gemaakt van biologische katoen (organic cotton).
De organisatie Made-by ziet hier streng op toe. Om voor u kenbaar te maken dat u een shirt of hemdje koopt wat gemaakt is van biologische katoen, zit er een knoopje van Mady-by aan het shirt of hemdje.

Assortiment Slippely shirts en hemdjes:

– Katoenen Slippely hemdjes (art.nr. 00196): 20 kleuren in de maten S,M, L en XL
– Katoenen Slippely shirt korte mouw (art.nr. 00198): 30 kleuren, maten S, M, L en XL
– Katoenen Slippely shirt 3/4 mouw (art. 00199): 40 kleuren, maten S, M, L, XL en XXL (!)
– Katoenen Slippely shirt lange mouw (art.nr. 00400): 12 kleuren, maten S, M, L en XL

U bestelt uw Slippely shirts en hemdjes eenvoudig en snel online in de webwinkel.
Hier zijn de katoenen en viscose Slippely shirts en hemdjes op kleur gerangschikt naar mouwlengte en tevens onderverdeeld naar zomertype, wintertype, lentetype en herfsttype.
Ook treft u hier de bijpassende Slippely sjaaltjes aan om het geheel af te maken.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om de Slippely shirts en hemdjes te komen passen in mijn studio in Waalre, gelegen in de buurt van Eindhoven.

Tip: Draag eens een hemdje onder een shirt i.p.v. een lingeriehemdje. Het voordeel is dat u een kleuraccent heeft omdat het hemdje in een randje boven het shirt uitkomt.

Kijk ook eens op mijn Slippely shirts Pinterest bord.

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Slippely katoenen en viscose shirts. Kiest u voor een katoenen of viscose Slippely shirt? Slippely viscose en katoenen shirts zijn verkrijgbaar in 55 kleuren die per seizoen variëren. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar in […]
  • Bijpassende tricot sjaaltjes Verscheidenheid aan mensen, verscheidenheid aan wensen In mijn werk heb ik in al die jaren wel geleerd dat mensen heel verschillend kunnen zijn. En dat is ook maar goed ook! Waar de […]
  • Slippely shirt voorjaarskleuren 2019Slippely shirt voorjaarskleuren 2019 De voorjaarskleuren zijn: Strong Blue, Lava, Ultramarin green, Samba en Golden Yellow. Het zijn dit keer hele frisse, heldere voorjaarskleuren met een overwegend warme ondertoon. De grote […]

Aanverwante berichten