Slippely shirts voorjaar 2022
| |

Slippely voorjaars-/zomerkleuren 2020

De voorjaars-/zomer kleuren zijn:

Hibiscus, Baby Blue, Rose Petal, Golden Ochre, Grass en Pistache zijn de nieuwe Slippely voorjaarskleuren.
Silver en Yellow zijn kleuren die er al eerder waren en die weer aan de collectie zijn toegevoegd.

De najaarskleuren 2019/2020 waren mooie gedempte najaars-/winter kleuren met een overwegend warme ondertoon, dit voorjaar overheersen de heldere, zomerse kleurtjes met een overwegend koele ondertoon enerzijds en pasteltinten anderzijds.
Zo kan iedereen van tijd tot tijd zijn hart ophalen.

De grote verscheidenheid aan kleuren en modellen.

Zeg je Slippely, dan denk je aan de grote variëteit  aan kleuren. Vandaar dat er ook zoveel nieuwe kleuren aan de voorjaars-/zomercollectie zijn toegevoegd.
Ik denk dat er geen merk te vinden is die zoveel verschillende, actuele kleuren in haar collectie heeft.
Voor jou betekent dit dat je altijd wel een shirt vindt wat past bij jouw outfit, voorkeur en kleurtype.

De werkwijze van Slippely

De firma Slippely werkt met een standaardpakket aan kleuren wat altijd bevoorraad wordt.
Dit zijn de basiskleuren zoals zwart, navy, wit, ecruantraciet melee, moonlight, silver, chili pepper, humus , hunter green, petrol en zo nog een aantal kleuren.
Ieder seizoen komen daar een aantal trendkleuren bij die verkrijgbaar zijn tijdens  dat betreffende seizoen en waarvoor geldt: Op = Op.

De nieuwe voorjaar-/zomer kleuren 2020

Momenteel zie je veel heldere kleuren, bijna felle kleuren met als tegenhanger de pasteltinten zoals lichtblauw, lichtroze en lichtgroen.
Blauw, donkergroen en bruin zorgen voor de broodnodige basis.
Ook de geeltinten blijven volop actueel en ook dit voorjaar-/zomerseizoen zijn er weer twee gelen aan het kleurassortiment toegevoegd te weten het heldere, koele Yellow voor de zomer- en wintertypes en het warme gedempte Golden Ochre voor de lente- en herfsttypes.

Classic Blue is door het Amerikaanse kleurhuis Pantone uitgeroepen tot kleur van het jaar 2020. Dit is een mooie, heldere, midden blauwtint.
Bij de Slippely shirts vind je de kleur onder de naam Strong Blue.

Met deze nieuwe Slippely voorjaar-/zomerkleuren kun je dus volop combineren.

Dit zijn de nieuwe voorjaarskleuren:

 1.  Hibiscus: Een heldere rood met een blauwe ondertoon. We gaan dit voorjaars-zomerseizoen veel rode, gele en oranje kleuren zien. Slippely heeft maar liefst vier tinten rood dit voorjaar. De kleur Lava is een oranje/rood, Hibiscus is een heldere blauw/rood, Rose Red is een ietwat gedempte blauw/rood en Chili Pepper is de neutrale, primaire kleur rood (stoplicht rood).
  De kleur Hibiscus is verkrijgbaar in het shirt met watervalhals 2663, het rechtvallende shirt 17067 en het basishemdje 17733.
 2. Grass: Een heldere grasgroene tint. Ligt in de lijn van de kleur Ultramarin Green die we afgelopen najaar-/winter hadden.
  Mooie kleur van de lentetypes en de wintertypes onder ons.
  De kleur Grass is verkrijgbaar in het shirt met watervalhals 2663, het rechtvallende shirt 17067,  het shirt met vleermuismouw 17063 en het basishemdje 17733.
 3. Yellow: Geel is de laatste vijf seizoenen al niet meer weg denken uit het modebeeld.
  Dit voorjaar-zomerseizoen zijn er zelfs twee gele kleuren; het heldere Yellow wat mooi is voor de dames met een koele ondertoon, dus de zomer- en de wintertypes.
  Het gedempte Golden Ochre wat de dames onder ons met een warme ondertoon beter staat, dus de lente- en herfsttypes.
  Deze kleur wordt uitgevoerd in het basishemdje 17733,  het basisshirt met korte mouw 17732, het basisshirt met lange mouw en het shirt met tulphals 4741.
 4. Baby Blue: Velen hebben hierop gewacht! Een mooie lichtblauwe tint.
  Mooi voor dames met een koele ondertoon zoals de zomer- en wintertypes maar zeker ook mooi wanneer je grijs haar hebt.
  Deze kleur is verkrijgbaar in het shirt met driekwart mouw 17067, het basishemdje 17733, het basisshirt met korte mouw 17732, het basisshirt met lange mouw 17730, het shirt met tulphals 4741 en het shirt met driekwart mouw met vleermuismouw 17063. Dus volop verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen.
 5. Rose Petal: Lichte roze tint. Pasteltint met een koele ondertoon, dus mooi voor de zomer- en wintertypes.
  Heb je grijs haar en blauwe ogen? Dan is dit samen met Baby Blue een onmisbaar kleur in je garderobe.
  De kleur Rose Petal is verkrijgbaar in het basis hemdje 17733, het basisshirt met korte mouw 17732 en het basisshirt met lange mouw 17730.
 6. Pistache:
  Licht groene, zomerse pasteltint. Deze kleur doet inderdaad sterk denken aan de kleur van Pistache ijs. Mooi in combinatie met wit, blauw of bruin.
  Deze kleur is verkrijgbaar in het shirt met watervalhals 2663, het basishemdje 17733, het basisshirt met korte mouw en het basismodel met lange mouw 17730.
 7. Golden Ochre:
  Mooie warme  tint geel. Mooi in combinatie met ecru, navy, dark brown en huntergreen. Kortom een hele mooie kleur voor de dames met een warme ondertoon onder is,
  Deze kleur is verkrijgbaar in het shirt met vleermuismouw 17063 en het basishemdje 17733.
 8. Silver:
  De kleur Silver zat al in het assortiment maar is nieuw leven ingeblazen. Mooi in combinatie met de pasteltinten en bijna onmisbaar in jouw garderobe wanneer je grijs haar hebt.
  Deze kleur is verkrijgbaar in het shirt met watervalhals 2663, het basishemdje 17733 en het basisshirt met korte mouw 17732.

Buiten deze acht nieuwe voorjaarskleuren zijn ook in het hemdje model 17733 alle bestaande kleuren weer aangevuld en is er nu keuze uit maar liefst 30 kleuren!
Ook in het shirt met lange mouw model 17730 zijn alle kleuren aangevuld en kun je kiezen uit 22 actuele kleuren.
Ook de crêpe viscose modellen 17067 en 17063 zijn alle kleuren weer verkrijgbaar in alle maten.
Het shirt met tulphals is ook aangevuld in alle kleuren en maten.

Vind je dit wel heel veel keus? Ik adviseer je graag over wat een geschikte kleur is voor je. Of twijfel je over de maat? Bel of mail me.

Button Naar de Slippely shirts

Misschien ook leuk .....

 • Nieuwe najaarskleuren 2014 Wat kunnen we dit najaar verwachten? Pantome is een gerenomeerd bedrijf op kleurgebied. Zij volgen ontwerpers wereldwijd en komen ieder halfjaar met een top 10 aan kleurtrends. Dus ook dit […]
 • Slippely shirt 17067Slippely shirt 17067 Slippely biedt een breed scala aan shirts waaronder het model 17067 dat in 39 verschillende kleuren en maten tot XXL verkrijgbaar is. Dit shirt is gemaakt van 93% crêpe viscose, een […]
 • Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022Pantone Trendkleuren lente-zomer 2022 Wat zijn de Pantone trendkleuren lente-zomer 2022? Zoals ieder voor- en najaar heeft Pantone, het Amerikaanse toonaangevende kleurhuis, weer 10 kleuren gelanceerd. Daarnaast ook nog vijf […]

Aanverwante berichten