Nieuwe lipstick kleuren!

Met Valentijnsdag in zicht, extra aandacht voor de nieuwe lipsticks/lipglosses.

“Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
vandaag is rood wat rood hoort te zijn…”
uit: “Rood” van Marco Borsato.

Lipshine.
Nieuw in het assortiment lipsticks zijn een 6-tal lipshine lipsticks.
De lipshine is een zachte, gekleurde combinatie van lipstick en lipgloss.
Geeft een licht, naturel resultaat. Het bevat beschermende, verzorgende vitamines en een optimale zonnefilter. Je kunt deze lipshine ook als een soort lipgloss over een andere lipstick aanbrengen.

Kleuren.
Bij het kiezen van een juiste kleur, houd je rekening met de ondertoon in jouw huid. Heb je een rozige huid, dan heb je waarschijnlijk een koele ondertoon. Dan zijn de kleuren
tease, naked grape en sugar plum geschikt voor je.
Heb je een meer olijfkeurige huid die gemakkelijk bruint, is de kans groot dat je een warme ondertoon hebt. Dan kun je kiezen uit de kleuren naked bronze, tangerine en cherub.

Weetjes:

  • Rode lippen trekken de aandacht en zorgen voor een onweerstaanbare uitstraling.
  • Rood is een kleur die naar voren haalt, dus kun je smalle lippen voller laten lijken door het gebruik van rode lipstick.
  • Rode lippen laten tanden witter lijken.
  • Door het gebruik van een lippenpotlood (aub in dezelfde kleur als de lippenstift) fixeer je de lippenstift. Deze blijft beter zitten en loopt niet weg in evt. lijntjes.
  • Voor een langere houdbaarheid van de lippenstift, kun je wat gezichtspoeder op de lippen aanbrengen alvorens de lippenstift aan te brengen.

Voor degene die de kleur 28 (warme oranje) hebben; die gaat uit de collectie en ook de matte lipsticks gaan het veld ruimen voor een aantal nieuwe kleuren.
Wil je zeker weten of je een warme of koele ondertoon hebt in huid, haar en ogen?
Meer informatie over een kleurenanalyse.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • Heb jij oranjegevoel?? Koningsdag. Op Koningsdag hullen we ons weer massaal in het oranje. Dan worden we letterlijk en figuurlijk verblind door al het oranje op straat in de vorm van kleding, vlaggetjes en […]
  • Kun je veranderen van seizoenstype?Kun je veranderen van seizoenstype? Hoe kan dat nou? Jaren geleden ben je misschien geanalyseerd als een lentetype en nu heb je de gratis online kleuranalyse gedaan en blijkt dat je een zomertype bent. Je vraagt je af of je […]
  • Wat is de beste tijd voor een kleurenanalyse?Wat is de beste tijd voor een kleurenanalyse? Beter in de winter of juist in de zomer? Dit is een vraag die mij herhaaldelijk gesteld wordt. Tijdens een kleurenanalyse kijk ik naar de huid, haar en ogen en baseer daar de kleuren op […]

Aanverwante berichten