Slippely hemdje
| |

Het hele jaar rond met een Slippely hemdje

Het hele jaar rond??

Jazeker! Een Slippely hemdje draag je het gehele jaar door.
Dit is een mooi basis hemdje wat je draagt onder een jurkje, blouse of jasje en in de zomermaanden kun je dit hemdje solitair dragen mocht je dat willen.
In de wintermaanden geeft het je warmte door het aangesloten model wat je dicht op de huid draagt.
Tel daarbij op dat er meer dan 50 actuele, verschillende kleuren zijn, dus de juiste kleur vinden is absoluut geen probleem.

Ik was meteen om…

Ongeveer 18 jaar geleden tijdens een regenachtige vakantiedag in Zandvoort, besloot ik om een dagje naar Amsterdam te gaan en wel naar het Wold Fashion Center.
Vrij snel kwam ik terecht in de showroom van Slippely.
Meteen was ik onder de indruk van de enorme wanden met shirts en hemdjes gesorteerd op kleur.
Voor mij, als kleurstylist, een waar walhalla.

Slippely hemdje

Mijn voorliefde voor Slippely was geboren

Die dag heb ik een aantal shirts en hemdjes meegenomen om ze vervolgens door te passen op mijn vakantieadres.
Later die week ben ik teruggegaan en heb ik shirts en hemdjes gekocht in de diverse kleuren en maten die ik besloot in mijn praktijk en webshop aan te gaan bieden omdat dit een prima aanvulling zou zijn op mijn kleuradviezen.
In die begintijd verkocht ik eigenlijk alleen de viscose hemdjes 17733 in 35 actuele kleuren en de viscose shirts 17730 in 55 verschillende kleuren.
Nu, 18 jaar later zijn mijn webshop, mijn bedrijf en ikzelf gegroeid en is het assortiment Slippely shirts en Slippely hemdjes enorm uitgebreid maar zijn de viscose hemdjes 17733 en viscose shirts 17730 nog steeds mijn favorieten.

Een goed basis hemdje

 • Het Slippely hemdje 17733 is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.
 • De samenstelling van het hemdje is 93% viscose en 7% elastan.
  Viscose is een natuurproduct. Het wordt gemaakt van houtcellulose van de stam van de berk.
 • Elastan wordt aan de viscose toegevoegd voor de vormvastheid van het hemdje. Daardoor behoudt het materiaal zijn vorm.
 • Viscose wordt ook wel kunstzijde genoemd. Dit komt door de zachtheid van het materiaal.
 • Het hemdje heeft voor en achter een uitgesneden ronde hals.
 • Het hemdje is aangesloten.
 • Normale lengte; 63 cm.
 • Wasvoorschrift: wassen op 30 graden, ophangen op een hangertje. Niet in de droger en ook strijken is niet nodig.
  Vanaf het hangertje kun je het shirt weer dragen. Wat wil je nog meer?
 • In de wintermaanden draag je dit Slippely hemdje i.p.v. een lingeriehemdje onder je kleding.
  Je kunt een randje zichtbaar maken voor een kleuraccent.
 • In de zomermaanden draag je dit hemdje ergens onder i.p.v. een shirt met lange of korte mouwen.

Kleuren te kust en te keur.

Ik ken echt geen enkel merk wat zoveel kleuren heeft dan Slippely!
Twijfel je over de kleur of maat? Mail me; ik help je graag.
In de webshop vind je het Slippely hemdje 17733 in alle beschikbare kleuren en maten.

Meer-info-Slippely-hemdjes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

 • Yakwol sjaal ofwel omslagdoek uit NepalYakwol sjaal ofwel omslagdoek uit Nepal Prachtige handgemaakte sjaals van wol, katoen en acryl uit Nepal. Deze sjaals zijn online verkrijgbaar in meer dan zestig verschillende, actuele kleuren. Ik help je graag bij jouw keuze.
 • Wat maakt jou nou zo bijzonder?Wat maakt jou nou zo bijzonder? Jouw eigen uiterlijke kenmerken Wanneer je bij me komt voor een persoonlijke kleuranalyse neem ik jouw oogkleur, haarkleur en huidskleur op.Ook bij de Gratis Online Kleuranalyse laat ik je […]
 • Geblokte Warme winter sjaalGeblokte Warme winter sjaal Omdat door de energie crisis we allemaal moeten letten op ons energie verbruik, kan een warme sjaal ook binnenshuis of als dekentje over jouw benen jou warm houden waardoor de verwarming […]

Aanverwante berichten