Ik was meteen om

Ongeveer 8 jaar geleden tijdens een regenachtige vakantiedag in Zandvoort, besloot ik om een dagje naar Amsterdam te gaan en wel naar het Wold Fashion Center.
Vrij snel kwam ik terecht in de showroom van Slippely.
Meteen was ik onder de indruk van de enorme wanden met shirts en hemdjes gesorteerd op kleur.
Voor mij, als kleurstylist, een waar walhalla.

button naar Slippely shirts

Mijn voorliefde voor Slippely was geboren

Die dag heb ik een aantal shirts en hemdjes meegenomen om ze vervolgens door te passen op mijn vakantieadres.
Later die week ben ik teruggegaan en heb ik shirts en hemdjes gekocht in de diverse kleuren en maten die ik besloot in mijn praktijk en webshop aan te gaan bieden omdat dit een prima aanvulling zou zijn op mijn kleuradviezen.
In die begintijd verkocht ik eigenlijk alleen de viscose hemdjes 17733 in 35 actuele kleuren en de viscose shirts 17730 in 55 verschillende kleuren.
Nu, 8 jaar later zijn mijn webshop, mijn bedrijf en ikzelf gegroeid en is het assortiment Slippely shirts en Slippely hemdjes enorm uitgebreid maar zijn de viscose hemdjes 17733 en viscose shirts 17730 nog steeds mijn favorieten.

Een goed basis hemdje

 • Het hemdje 17733 is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.
 • De samenstelling van het hemdje is 93% viscose en 7% elastan.
  Viscose is een natuurproduct. Het wordt gemaakt van houtcellulose van de stam van de berk.
 • Elastan wordt aan de viscose toegevoegd voor de vormvastheid van het hemdje. Daardoor behoudt het materiaal zijn vorm.
 • Viscose wordt ook wel kunstzijde genoemd. Dit komt door de zachtheid van het materiaal.
 • Het hemdje heeft voor en achter een uitgesneden ronde hals.
 • Het hemdje is aangesloten.
 • Normale lengte; 63 cm.
 • Wasvoorschrift: wassen op 30 graden, ophangen op een hangertje. Niet in de droger en ook strijken is niet nodig.
  Vanaf het hangertje kun je het shirt weer dragen. Wat wil je nog meer?
 • In de wintermaanden draag je dit hemdje i.p.v. een lingeriehemdje onder je kleding.
  Je kunt een randje zichtbaar maken voor een kleuraccent.
 • In de zomermaanden draag je dit hemdje ergens onder i.p.v. een shirt met lange of korte mouwen.

Kleuren te kust en te keur.

Dit voorjaar-/zomerseizoen 2016 zijn er 30 kleuren in dit model verkrijgbaar waaruit je kunt kiezen.
Ieder voor- en najaar worden er weer nieuwe kleuren toegevoegd en verdwijnen er kleuren.
Twijfel je over de kleur of maat? Mail me; ik help je graag.
In de webshop vind je het Slippely hemdje 17733 in alle beschikbare kleuren en maten.

Naar de Slippely shirts

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

 • Slippely shirt 17730 Mijn uitgangspunt. Toen ik ongeveer 7 jaar geleden met de verkoop van Slippely shirts begon, was dit Slippely shirt 17730 het model waarmee ik startte. Een goed basismodel in 4 maten in […]
 • Slippely shirts Slippely shirts is overgenomen. Het is tijd voor een nieuw blog over Slippely shirts en Slippely hemdjes. Er is veel gebeurd de laatste maanden. Slippely shirts is overgenomen door de […]
 • Slippely shirt 17067Slippely shirt 17067 Shirt uit duizenden! Slippely heeft een uitgebreide collectie shirts, variërend in halswijdte, mouwlengte, shirtlengte en niet te vergeten de enorme variëteit kleuren. Dat is natuurlijk […]

Aanverwante berichten