Breisels zijn hot!

De komende winter treden we met nostalgie tegemoet.

Terug naar de natuur en naar zelfgemaakte en zelf geweven kledingstukken. Navajo prints, etnisch borduurwerk en patchwork zien we veelvuldig terug op de catwalk.
Breisels passen geheel binnen dit thema.

Wil je meedoen aan deze trend, maar ben je niet zo’n crea-bea?? Geen nood, de confectie heeft deze trend massaal opgepikt. Capes, poncho’s, jassen en rokjes met tribal motieven en kwastjes zijn volop te koop.

Hoe te combineren??
Je zou deze etnische stukken kunnen combineren met neutrale kleuren zoals zwart, bruin of donkerblauw. Hierdoor ontstaat een rustiger geheel.
Maar de echte fashionista mixt en matcht op nonchalante wijze, alsof er niet over nagedacht is.

Zolang de kleuren maar bij elkaar passen, mogen de prints verschillen. Denk hierbij aan de stijl van oa. Oilily. Dit is eigenlijk ook de manier waarop de tribals deze kleding dragen.

Grof gebreide shawls
In de webwinkel van MB Styling treft u verschillende
soorten gebreide shawls aan, variërend in formaat, kleur en met of zonder pomponnen. Ook colshawls zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Accessoires
Qua accessoires kun je het beste kiezen  voor materialen die zo natuurlijk mogelijk zijn, denk hierbij aan houten kralen, geweven tassen en veren in het haar.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Misschien ook leuk .....

  • In between seasons…In between seasons… Wat zal ik eens aandoen? In between seasons is altijd even een moeilijke tijd qua kleding. Nu de zomer overgaat in de herfst is het overdag nog best warm maar de ochtenden en ook de […]
  • Is het al herfst in jouw kledingkast? Kledingkast opruimen! Heb jij het idee dat jouw kledingkast te klein is en heb je nog moeite om 's morgens een geschikte outfit samen te stellen? Dan wordt het tijd om jouw kledingkast […]
  • Nieuwe najaarskleuren 2014 Wat kunnen we dit najaar verwachten? Pantome is een gerenomeerd bedrijf op kleurgebied. Zij volgen ontwerpers wereldwijd en komen ieder halfjaar met een top 10 aan kleurtrends. Dus ook dit […]

Aanverwante berichten